Professionele dienstverlening in onze motorgarage

Ons team bestaat uit 2 mechaniekers. Zij worden bijgestaan door de zaakvoerder, Marnix Schiettecatte, die klaarstaat met zijn uitgebreide kennis en jarenlange expertise.

Hier bent u aan het juiste adres voor allerhande herstellingen en het onderhoud van uw voertuig.
Ook met uw technische vragen kan u steeds terecht bij ons, in de winkel of via de contactpagina.

Voor een onderhoud maakt u het best altijd telefonisch een afspraak. Van maart tot en met september moet u er rekening mee houden dat het zeer druk is en dat u zo veel mogelijk op voorhand belt. In de zomerperiode is het niet abnormaal dat de werkplaats al voor 2 weken volgeboekt is.

Indien u specifieke wisselstukken of nieuwe banden wil, laat u dit best ook weten bij het maken van uw afspraak. Zo kunnen we de stukken die niet in stock zijn, bestellen.

Op banden zijn er altijd extra kortingen ( min 20% ) op cataloog prijs.

Nieuwe klanten zijn bij ons steeds welkom met hun voertuigen van allerhande merken. Breng bij een eerste afspraak uw gegevens (naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres) en inschrijvingsbewijs of gelijkvormigheidsattest mee.

Wij komen uw motorfiets ook ophalen in geval van panne en bregen deze naar onze motorgarage in Vichte. Hiervoor rekenen wij gewoon het uurloon aan, zodat uw voertuig aan een betaalbare prijs kan worden gedepanneerd.

Top